»

Sunday, October 09, 2011

Ramaikan Follower, Dapatkan Pembaca


Nama Blog : Citera Alline
Pemilik : Alline Amalina
Tarikh Mula Berblogging : Mei 2009
Jumlah Follower setakat ini : 88

22 comments:

  1. hye. singgah dari segmen HH jugak ni. jemputlah ke blog saya. ada yang kurang harap ditegur. sudah follow awak :)

    http://waniewonek.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Terjah dari segmen sama,.. JOM JOIN GA OLE2 dari KOREA saya ::

    http://yanayassin.blogspot.com/2011/10/giveaway-from-yy-saya-nak-ole-ole-dari.html

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum...
    aisyah datang dari segmen sama!
    datang-datang lah jenguk yer!
    http://ahmongurlz.blogspot.com/2011/10/ramaikan-follower-dapatkan-pembaca.html

    ReplyDelete
  4. bw dari segmen yang sama :D visit mine too :D imazara.com

    ReplyDelete
  5. Terima kasih kerana sudi luangkan masa untuk join segmen yang dianjurkan www.hasrulhassan.com.

    Moga impian tercapai, dan selamat berblogging. Jangan lupa untuk singgah kembali bagi mendapatkan pelbagai tips, panduan tentng blog dan ttg kehidupan.

    www.hasrulhassan
    sebuah blog mengenai penceritaan suku abad.

    ReplyDelete
  6. Hello Admin. Lina pun join segmen ni. I already follow this blog. Kalau ada masa, singgah la ye :) http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/ramaikan-follower-dapatkan-pembaca.html

    ReplyDelete
  7. hye dear :) ryn singgah dari segmen same !
    salam perkenalan..hehe.. blog awak cantik !
    meh laa singgah blog ryn pulakk..
    btw, ryn sudaa follow cnie taw :)

    ReplyDelete
  8. sy dtg menambah follower.. jemput2 lah dtg ke blog sy ye

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum...
    Singgah dari segmen Ramaikan Follower,Dapatkan Pembaca...

    Salam Perkenalan...

    Ada masa singgah My Blog Babat87.blogspot.com...
    Thanks...

    ReplyDelete
  10. kami datang jugak kat sini..biarpun lambat.hrap tuan tanah kedaun tak marahh eh..sorry ta sempat men internet lama2 da sekarang ni.so nak g bace entry lain dulu..nice knowing you..

    meh baca sini.PANASSS LAGI NI :nenek naik haji umur 102 tahun, aaron aziz mohon taraf Penduduk Tetap (PR) Malaysi..., trafik blog no92a kelmarin

    ReplyDelete
  11. Hye hye !

    Miera singgah dr segmen yang sama .
    Jemput ke blog miera ye .

    Salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  12. salam perkenalan daripada Kancil

    singgah dari segmen yang sama..tahniah sudah meningkat bilangan follower kamu...kalau sudi singgahlah ke blog Kancil

    http://kancil8349.blogspot.com/2011/10/segmen-hh-ramaikan-follower-dapatkan.html

    ReplyDelete

Jom Mengomel dekat Citera Alline