»

Thursday, February 23, 2012

"Segmen Tambah Follower Tanpa Blogwalking by MD"








Apa yang korang kena buat ialah :

2. Letakkan banner di atas dan linkkan terus ke entry ni.
3. Buat entry simple ja.. Tak payah susah-susah.
4. Beri pendapat anda tentang sistem 'grouping'  (rujuk 'Nota Tambahan' di bawah)
5. Tag beberapa orang rakan.
6. Tinggalkan komen di entry ini.

Tarikh Tutup : 3/3/2012 pukul 11.59pm.

Nota Tambahan :

  • MD sendiri akan buatkan link follow button korang.. jangan risau..
  • Sekiranya sambutan menggalakkan, sitem 'grouping' akan dibuat.. Katakan segmen ni 1000 orang join.. Korang sanggup ka nak follow 999 blog? Jadi cadangan MD sistem grouping ni di mana korang akan dibahagikan kepada beberapa group.. Contoh 1 group 50 orang.. So korang kena la follow 49 blog dalam group korang tu dan dapat balik 49 follower..
  • So dalam entry korang nanti, tulis pendapat korang tentang berapa orang yang korang rasa perlu diletakkan dalam satu group. 10? 50? 100? 200? Ingat! Korang tak perlu masuk blog diorang pun.. Terus follow ja di sini.. Tak susah pun.. Tapi kalau majoriti pilih 10 ja.. Maknanya follower korang akan bertambah 9 ja la.. So pikir bebaik.. Nanti MD akan ambik purata.. 
  • Kalau korang tak setuju dengan sistem grouping ni sila nyatakan dalam blog anda..
  • Selepas tamat segmen, korang mestilah follow semua sekali peserta dalam group korang.. Jujur ok !
  • Waktu menfollow akan diberitahu kelak.. Korang boleh follow blog MD dan like page facebook MD untuk mengetahui maklumat lanjut..

Tunggu apa lagi? Cepat pergi buat entry simple mimple dan tinggal link kat sini...



Kawan-kawan yang saya tag ialah :




18 comments:

  1. Assalamualaikum.. Thanks join segmen ni.. InshaAllah.. start 3pm (jumaat 24 feb) dh boleh start follow... Datang blog MD ya.. =)

    ReplyDelete
  2. hye ^-^ jalan-2 dan follow blog nie . cantik ! :) dari segmen yg sama .

    http://luvmomoiro.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

    ReplyDelete
  3. hai amalina (^^)

    mashi dtg dari segmen yang sama..jom dtg ke blog mashi follow .. mashi dh jadi follower blog ni..

    http://hatiberbungaros.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

    ReplyDelete
  4. done folo here..:)

    >> http://lurve4chenta.blogspot.com/

    curi banner awk ea..:)

    ReplyDelete
  5. salam persahabatan di alam cyber.
    I follow...U follow.....

    from: adando.blogspot

    ReplyDelete
  6. mira follow awak...dr segmen yg sama..keep in touch ya..^^
    http://gadismira.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

    ReplyDelete
  7. CKJ datang ni.. dr segmen yang sama... i follow... :)

    http://kayjueblog.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

    ReplyDelete
  8. Hi . Awesome blog ~! Done follow u ~ I will always support ur blog . Entry yang menarik ! Chills :*

    http://secret-domokun.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. hye
    datang dari segmen yg same
    done follow you

    http://epilogkisahhidupku.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

    ReplyDelete
  10. follow u;)
    http://kaisaraaiman.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html?showComment=1330220150732#c1727954304114106632

    ReplyDelete
  11. hai slm perkenalan :)
    sy dr segmen yg sama, dh follow awk :) sudi2 la singgah blog sy..tenkiu :D

    ReplyDelete
  12. hai..follow sini melalui segmen yg sama:)

    ReplyDelete
  13. salam perkenalan & hye dear !

    sye dtg dari segmen yang sama [group 2] num 11..jom dtg ke blog iera balqis follow .. iera balqis dh jadi follower blog ni..

    http://kisahhatiherbalife.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

    ReplyDelete
  14. salam ukhwah...salam kenal...keep in touch...k...

    http://cintaqasehsuci.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

    ReplyDelete
  15. done follow u dri segmen yg sama,,follow me back k :)

    http://iezamin92.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

    ReplyDelete
  16. Hai. hari ni melawat kawan2 dari segmen Dr. Uda vs Ustaz Rock. jom singgah blog saya =) ada SALES hebat !! jom laa tengok mana tau ada yg berkenan =)

    ReplyDelete
  17. Hai semua....terima kasih juga sebab follow saya... <3 jemput singgah selalu...

    ReplyDelete
  18. follow sni dr segmen sama :) cik buaya dr group 2 :)

    ReplyDelete

Jom Mengomel dekat Citera Alline