»

Tuesday, November 08, 2011

Segmen : Tingkatkan Trafik, Tambahkan Follower, Ramaikan Pembaca


Segmen : Tingkatkan Trafik, Tambahkan Follower, Ramaikan Pembaca

Cara Meyertai:

1. Buat entri dengan tajuk :

Segmen | Naikkan Trafik, Tambahkan Follower, Ramaikan Pembaca

2. letak Header CP dan linkkan ke entri ni

3. pilih entri korang yang korang rasa best atau pun wajib dibaca oleh semua orang dan LINKkan ke entri tersebut supaya peserta lain boleh terjah entri tu..

tak kesah brapa banyak korang suka, letak jer.. :) tapi yang nih optional, tiada paksaan.. kalau taknak letak pun takpa la.. :)

4. dah siap, hantarkan URL / link entri korang di ruang komen entri ini sahaja.. .

5. terpulang nak follow blog CP atau tak.. itu HAK anda.. ceh.. tp kalau follow lagi best kan? :P

okeh, segmen ni

tamat pada 11-11-2011 pada jam 11 pagi

penyenaraian URL akan dibuat dan bertampal selama 3 hari bermula selepas tarikh tutup .. :)

harap harap ramai yg join..:)

[senarai peserta DISINI]
Semoga trafik saya bertambah, Amin

8 comments:

  1. Datang visit dari segmen yg same , datang lah visit balik entry saya yay and if bole tinggalkan lah comment anda kat entry tersebut !

    http://theonlydaughteroflee.blogspot.com/2011/11/segmen-tingkatkan-trafik-tambahkan.html

    ReplyDelete
  2. dtg dt segmen same..done follow u..follow me back:)

    http://betterfly2u.blogspot.com/2011/11/segmen-naikkan-trafik-tambahkan.html

    ReplyDelete
  3. tinkerbell berterbangan memeriahkan blog ni..=))

    *dtg dri segmen yg sme ^^

    ReplyDelete
  4. Eza berkunjung ziarah dari belog cik purple yang chomeeel tu.. Sori terlambat terjah eaakk :P, nice blog!! Teruskan berblogging kehhh :D

    http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/11/segmen-naikkan-trafik-tambahkan.html

    ReplyDelete

Jom Mengomel dekat Citera Alline